KOPIT ”Aina niin ystävällinen palvelu”

0
Kuva: LL Arkisto/TS Lauri Rotko

Suomi oli aikoinaan rähmällään Neuvostoliiton edessä, nyt se on sitä kaksinverroin enemmän rähmällään Yhdysvaltojen edessä, häpeän maamme USA mielistelyä. Jo siksikin kun USA on toisen maailmansodan jälkeen poikkeusta lukuun ottamatta ollut pallomme sotaisin valtio. Joko suoraa hyökkäävänä osapuolena, tai toista sotaa käyvän valtion sotilaallisena tukena ja näin USA on asein levittänyt kyseenalaista demokratiaansa pallollamme. Ei pokkuroida mihinkään suuntaa ja jätetään sekaantuminen suurvalta politiikkaan.

Taisto Levo

Miten voi kirjeen kestää tulla yli 2vk perille.. Tuli kutsu juhliin ja juhlat oli jo 4pv ja kutsukirje tuli 13.6. Kyl on aika hidas posti ei muuta voi sanoa

Kiitos sarkamuseon kylvösiunaus tilaisuudesta.

 

Suomen natojäsenyydestä on tulossa ehkä vaikea tilanne. Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg esitti Kultarannan keskusteluissa että Turkki on hyvin tärkeä Natolle ja Turkin huolet ovat aiheellisia. Turkki on paljon kärsinyt terrorismista. Ruotsin pääministeri on ilmoittanut Naton pääsihteerille että Ruotsi suostuu Turkin vaatimuksiin. Pääsihteeri on pitänyt tätä hyvänä asiana. Täällä Suomessa sen sijaan pääministeri ja presidentti tuntuvat käyvän kuin valtataistelua kumpi päättää natoasioista. Miltei paniikki päällä Venäjän mahdollisesta hyökkäyksestä mesotaan Natoon menosta. Tämä on ehkä saanut jotkut natojäsenet jo mietteliääksi Suomen liittymisen suhteen.

Uolevi

Alastaron Ilolan alueella uimapaikalle kuljetaan pihojen, nurmikoiden ja puutarhojen läpi. Kyseessä on kotirauhan rikkominen, mikä on rikoslain mukaan tuomittava teko.

 

LL 11.6. Novidalla kesäyrittäjiä -jutussa outo taika-sanan taivutus! Ei taatusti, vaikka olisikin yrityksen nimenä, taivu taikan, taikassa!

Tarkkuutta!

Kiitos Loimaan terveyskeskuksen puhelimeen vastaaville! Aina niin ystävällinen palvelu, vaikka varmasti kova kiire <3

 

Hei sinä ”tietäväinen” autoilija maanantaina Shellin risteyksessä n. Klo 16. Tarkastahan tietosi väistämisvelvollisuudesta tullessasi kolmion takaa pyörän eteen.

Terveisin vielä ehjä pyöräilijä

Moro! Viäläks muistuu miäleen/ maistuu Marinella…? Niinko ennen Mommolasa 70-luvulla… 🙂 Artsi, Esko, Jussi, Seppo, Raimo, Gunnar, Hessu, Simppa! Nährääks torilla ny perjantaina siinä kymmäne maisa?

EJY-75