KOPIT ”Ajokorttiavustukselle kyllä!”

0
LL Arkisto/TS/ Saara Pelkonen

Kyllä työttömille voisi antaa avustusta ajokorttiin ja menopeliin ihan jo uuden lainkin takia jos autoton ja kortiton joutuu hakemaan paikkoja ja julkiset ei kulje. Lisäksi bensan hinta on niin kova että kauas ei kannata lähteä muidenkaan.

Työllinen

Urheilua ei saisi laittaa poliittisen pelin nappulaksi, jo siksikin kun sillä ei saavuteta mitään. Urheilukisoista tulee näin tynkäkisoja ja se vie mielenkiinnon urheilua kohtaan tason laskiessa. Tärkeitä monelle on hiihtolajit ja kun hiihdon toinen suurvalta on suljettu kisoista, niin onko mitään mieltä katsella kilpailua, jossa kärjessä on aina 5–7 Norjalaista? Vastusta heille ei ole jos joku harva yksilö. Pakotteilla ei muutenkaan saavuteta juuri mitään kun asettajallekin ne monesti sattuvat omaan nilkkaan.

Taisto Levo

En oikein ymmärrä tuota valtiovarainministeri Saarikon logiikkaa veropolitiikassa. Käsittääkseni polttoaineveron väliaikainen poisto alentaisi huomattavasti polttoaineiden hintoja. Siitä taas seuraisi kuljetusten halpeneminen, sitä myötä ruuan halpeneminen, myös monet muut tuotteet, joita Suomessa tuotetaan omasta takaa, halpenesivat. Myös asuminen halpenisi. Tämä kaikki hillitsee inflaatiota. Tänään luinkin Iltasanomista, että Espanja toimii juuri näin. Olin itsekin tämän toki tajunnut jo paljon aiemmin, vaikkei minulla taloustieteen tutkintoja olekaan. Onkohan nyt niin, että vihreä ilmasto- fanaattisuus ei salli polttoaineiden hinnanlaskua? Nyt odottaisi myös kepun ja perussuomalaisten yhteistyötä maaseudun pelastamiseksi. Perussuomalaiset teki 19 aloitetta maaseudun auttamiseksi tässä vaikeassa tilanteessa. Ja luettuani ne ehdotukset, joista suurin osa oli ihan täyttä asiaa, en voi ymmärtää ne kaikki hylänneen kepun asennetta. Tästä kaikesta kärsii eniten maaseutu ja viljelijät. Ja köyhät, syrjäkylillä asuvat eläkeläiset ja työttömät. Luonnollisesti myös työssä käyvät, joilla on pitkä työmatka. Käsittämätöntä. Poliittinen peli on tärkeämpää kuin maaseudun pärjääminen!

Matti Ojala

Suurkiitokset hyvästä palvelusta ja uusista matonkuivaustelineistä Kurittulan matonpesupaikalla! Aurinkoista kesän jatkoa!

Kaksi matonpesijää