KOPIT ”Ei rahaa, ei kyytiä”

0
Kuva: LL Arkisto/TS Natalia Kopkina

Nykyään ei ketään ota autoonsa, ellei maksa bensarahaa.
Ilmaista kyytiä ei ole olemassakaan!

Minkä vuoksi te kulkuneuvon niinsanotut omistajat tarvitsee olla niin omahyväisiä että haittaatte roskiksille pääsyä kysyn vaan?

Aina vaan konserttimatkoja.
Eikö muuta enää keksitä

Boris Johnsson joutui lähes erotetuksi pidettyään yksityisiä juhlia korona-aikana. Onneksi ei sentään erotettu. Kun Sanna Marin Suomessa piti aivan vastaavanlaisia bileitä demariystäviensä kanssa, ei siitä seurannut mitään. Outoa, eikö totta? Olikohan syynä se, että vanhojen puolueiden edustajat voivat tehdä melkein mitä tahansa Suomessa saamatta siitä seuraamuksia? Jos kyseessä olisi ollut perussuomalainen ministeri, olisi huudettu erovaatimuksia suureen ääneen! Mutta Marinin biletystä ihan hehkutetaan. Nyt kuitenkin Jyrki Lehtola puuttui asiaan ja vaati Marinin eroa ihan oikein. Suomessa ei ole täyttä demokratiaa, vain yksi mielipide on ”oikea”, eriäviä mielipiteitä pilkataan ja etenkin EU tuntuu olevan kaiken arvostelun ulkopuolella. Siinä on jotain samaa kuin aikanaan Neuvostoliitossa, aatepohja vain on eri.
Matti Ojala

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä