KOPIT ”Kuka varastaa kukkamme?”

0
kevät kukat kevätkukat orvokki amppeli orvokkiamppeli orvokit amppelissa

Asemanseudun koululle mittavat kiitokset hienosti toteutetusta, laaja-alaisesta mielenkiintoisesta lasten töiden näyttelystä! Lapset saivat tilaisuuden näyttää yksilöllisiä, loistavia töitään tuttavilleen.

Helatorstaina Kanta-Loimaan kirkossa koottujen kuorojen konsertti, konsertti olisi ollut hyvä, jos olisi saanut laulujen sanoista selvää. Varsinkin välipuheet tuntui tosi pitkiltä, kun niiden puhujien sanoista ei saanut ollenkaan selvää, tosi harmillista.

Kuuntelemaan tullut ja nauttimaankin, jos…

Katsastuspäivä ja lamput pimeinä, apua! Sitä sai hädän hetkellä, ruuhkapäivästä huolimatta Laatuauton Parikalta.

”Tytön” äiti kiittää!

Kiitos kaupungille ostolaskujen avaamisesta. Kävin kurkkaamassa ja oli järeä Excel taulukko Yli 40.000 riviä ! Handata kautta havainnollinen grafiikka..

Loimaalla on paljon eläkeläisiä. Eläkeläisten ostovoima heikkenee jatkuvasti mm. taitetun indeksin vuoksi. Eläkeläisille tarvittaisiinkin oma puolue. Se ei ole kuitenkaan mahdollista, sillä eläkeläiset ovat kuuluneet eri ammattiliittoihin, eturistiriitoja. Nuorten naisten hallitus ei puhu vappusatasesta.

Antti Nokso-Koivisto

Loimaa julkaisi ostolaskudatansa. Ei kerro paljoakaan mistään. Näyttää puuttuvan esim. investointikohteiden laskut ja muitakin. Miksi? Pitäisi olla niin, että jotain laskua klikkaamalla pääsisi laskun kuvaan. Mielestäni helppo toteuttaa nykytekniikalla. Tietysti tietosuojaa unohtamatta. Eihän tämä nyt julkaistu data oikeastaan mitään avoimuutta lisännyt. Toki hyvä mainostemppu, mistä vielä maksetaan.

 

Kun ihminen kertoo joka päivä samat asiat niin miten sanoa hienovaraisesti että hänellä ehkä on Alzheimer ja että hänen pitäisi käydä lääkärissä?

 

Kuikantieltä on jo useampana vuonna varastettu ulkokukkia. Lisäksi meiltä mm. keraaminen musta lammas. Luulen, ettei niitä todellisuudessa kukaan tarvitse, mutta vaikuttaa kiusanteolta tai innolta ottaa varastaen.