KOPIT ”Miksi liukumäki vietiin?”

0
leikkikenttä, keinu

Kiitokset Loimaan pääterveysasemalle. Hyvästä saamastani hoidosta.

Tauno Alhonen

Novida Loimaa: Miksi ammattiin valmistuvien päätösjuhlaan ei voineet osallistua opiskelijan lähimmät? Vanhemmat tai ystävät, he kaikki ovat ansainneet tilaisuuden, jossa voivat olla läsnä. Loimaalta löytyy liikuntahalleja, joten tilan puutteesta ei ole kyse. Nuorelle ammattiin valmistuminen elämän ikimuistoisempia hetkiä, kuten hänen läheisilleenkin.

Pettynyt

Löydetty aurinkolasit voimakkuuksilla Vesikoskenkadun varrelta. Soita 050-3040021.

 

Mitä pahaa lapset ovat tehneet kaupungin päättäjille? Hirvikosken eräältä leikkikentältä vietiin pois viimeisetkin liukumäki ja hevoskeinu. Voi sitä riemua, kun pieni lapsi juoksi kohti liukumäkeä. Äiti auttoi ja välillä mentiin hevoskeinuun. Se oli pienen suuri ilo. Nyt on tämäkin lopetettu.

Lasten kanssa

Krekilän myllyn kesäteatteri, miehen kylkiluu, on tosi hyvä esitys. jokainen näyttelijä hoiti osansa erinomaisesti, kannattaa käydä katsomassa, fi varmaan pety, emme mekään.

Eräs katsoja

EU:n pakotetouhu ei pysäytä Putinia. Haitta pakotteista on Euroopalle lähes yhtä suuri kuin Venäjälle, joka ei ennenkään ole taipunut pakotteiden edessä. Paitsi liian kunnianhimoiset ilmastotoimet Suomessa, myös sota on nostanut kaikkia hintoja. Nyt olisi Saarikon aika poistaa polttoainevero väliaikaisestii, koska verotuloja tulee ennakoitua enemmän. Saksa teki tämän ratkaisun jo monen muun länsimaan kanssa. Syy, miksi veroa ei lasketa, on taaskin tämä ideologinen ilmastohysteria. Mutta alun pakoteasiaan vielä. Ainoa keino pysäyttää Venäjä on antaa lisää aseapua Ukrainaan. Ja tarvittaessa myös Naton pitää ryhtyä toimiin, koska Putin ei lopeta touhujaan muulla kuin kova kovaa vastaan toimilla. Vaikka riski ydinaseiden käytöstä onkin olemassa, ei Putinin voi antaa voittaa tätä sotaa. Terroristivaltio ei lopeta toimintaansa millään myönnytyksillä, päinvastoin.

Matti Ojala