KOPIT ”Missä ovat hoitajien ansiomerkit?”

0
KUVA LL Arkisto

Tiistain kopeissa kyseltiin korotettujen korvausten perään osaaville hoitajille. Kaupungin arvostuksen hoitajia kohtaan näkee jo siinä että yli 30 vuotta kaupungille töitä tehneenä ei edes kuntaliiton ansiomerkkejä haeta. Muissa kunnissa niitä on saanut jo 10 ja 20 vuoden työssäolon jälkeen.

Muita töitä jo miettivä

Eikö Kauhanojan tuottaja sen vertaa arvosta muita kylän asukkaita, että olisi voinut siirtää lannan levityksen pelloille juhannuksen jälkeiseen aikaan? Onpa mukava viettää aikaa väkevissä lannan huuruissa keskikesän juhlaa juhlistaen.

Grillijuhlat peruttu

Kylkiluut! Tätä kesää elän pitkään, hartaudella vaalien. Pidän kaapissa kuin harvoin käytettyä pyhäpukua. Oikein hoidettuna kangas ei kulu, kestää vuosia.

Kari

Olen täysin pettynyt Oripään hautausmaalla Pöytyän seurakunnan hoitamien hautojen kukkaistutuksiin.

Entistä aikaa kaipaava