Loimaan sote-johtaja Timo Hokkanen siirtyy Länsi-Uudenmaan soteen

1

LOIMAAN kaupungin sote-johtaja Timo Hokkanen on valittu Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vammaispalvelujen palvelualuejohtajaksi. Valinnasta päätti Länsi-Uudenmaan aluehallitus juhannuksen alla.

Tampereella asuva, yhteiskuntatieteiden maisteri Timo Hokkanen ehti toimia sosiaali- ja terveysjohtajana Loimaalla vuoden 2020 alusta saakka.

Hokkanen perustelee hakeneensa uutta virkaa, koska kuntien sote-johtajan tehtävät päättyvät sote-uudistuksen myötä tämän vuoden lopussa eikä selkeää tietoa ollut siitä, mikä hänen tehtävänsä olisi tullut olemaan osana Varsinais-Suomen hyvinvointialueen uutta organisaatiota.

– Asennoiduin jo keväällä niin, että jos mielenkiintoisia paikkoja ilmenee, laitan hakuun.

Hän sanoo, että Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluva Espoon kaupunki on monin paikoin edelläkävijä sote-palveluissa ja tunnettu muun muassa asiakaslähtöisyydestään.

Hokkanen ei ole vielä irtisanoutunut Loimaan kaupungin palveluksesta. Hän sanoo, että muutamia keskeneräisiä asioita muun muuassa hankintoihin liittyen olisi vielä hyvä saada eteenpäin Loimaalla.

– Perusajatukseni on, että irtisanomisaika on neuvoteltavissa.

1 KOMMENTTI

  1. Montakohan johtajaa on nimitetty nyt jo Soten johtoon. Soten piti vähentää hallinto kuluja
    mutta täysin toisin näyttää käyvän, Hoitajista on pulaa ja lääkäreistäkin niin jotajia on järjetön määrä nyt jo. Ja lisää tulee päivittäin nimityksiä kun maakuntalehtiäkin lukee.

Kommenttien lisääminen on estetty.