Jari Schwartz yhtenäiskoulun rehtoriksi

0
Hirvikosken yhtenäiskoulu. Kuva: LL arkisto / Kiti Salonen.

LOIMAA Hirvikosken yhtenäiskoulun uudeksi rehtoriksi on valittu kasvatustieteiden maisteri, loimaalainen Jari Schwartz. Hän astuu tehtävään elokuusta alusta, ja virka on toistaiseksi voimassa oleva.

Valinnasta päätti Loimaan kaupungin sivistysjohtaja Manne Pärkö.

Pärkö ehti aiemmin valita Hirvikosken yhtenäiskoulun rehtoriksi loimaalaisen Kari Mäki-Mantilan, joka hoiti jo kuluneen lukuvuoden yhtenäiskoulun rehtorin viransijaisuutta (LL 23.6.), mutta viranhaltijapäätöksestä ilmenevien tietojen mukaan hän ei ottanut tehtävää vastaan.

Jari Schwartz on toiminut aiemmin muun muassa pitkään Kauhanojan koulun rehtorina. Viimeksi hän on toiminut Taatilan koulun rehtorina Liedossa.

Hirvikosken yhtenäiskoulun rehtorin virkaa haki kaikkiaan neljä henkilöä, joista kaikki haastateltiin. Scwartzin valinta perustuu koulutuksen, työkokemuksen sekä osaamis- ja vahvuusalueiden kokonaisarvioon sekä haastattelussa ilmenneeseen arvioon soveltuvuudesta.