Keltainen rekka löysi perille

0
Mielipiteet Loimaan Lehteen toimitus@loimaanlehti.fi

Kiitos Selinheimon Rauli jutustasi (LL 23.7). Olit samaa mieltä kanssani Mäenpään katujen sekamelskasta, toivotaan korjausta. Maanantaina 18.7. opastin keltaisen rekan Aliskyläntien osoitteeseen toiselle puolelle tietä, vastapäätä omaa taloani Sieppalantie 36!

Kolmen päivän päästä 20.7. sama rekka ajoi pihaani ja sain uuden puuhellan kotiinkuljetuksena. Yllätyin sattumasta. Sama poika, joka raapi päätään navigaattoreineen Mikolantien risteyksessä löytämättä Aliskyläntietä muutamaa päivää aikaisemmin.

Meillä on pelit ja vehkeet näppäillä ja löytää tietoa. Kuitenkin ”maailmanaikainen puskaradio (suulas mummo, räpä-täti) oli paras ”vehje” tiedon levitykseen, kun pojalla oli hyvässä muistissa paapatukseni katujen sekamelskasta.

Seija Kylämarkula