KOPIT

0

Miksi ei voida antaa neljänsiä koronarokotteita kaikille riskiryhmiin kuuluville, vaan pantataan ja lopulta varmaan heitetään menemään, kun vanhentuvat? Ei korona ole loppunut mihinkään, joten ei muuta kuin piikkiä käsivarteen.
Haluaisin suojautua pahimmalta

Hyvä Loimaa! Loimaalla maaseutukin elää ja soi! Se on tullut vahvasti esille monien erilaisten tapahtumien kautta, viimeinen suurelämys oli Niinijoen Wanhan Kanalan Kuiwurisalin musiikillinen suurkattaus, jossa esiintyjinä olivat iskelmälaulajat Risto Nevala, Tarja Lunnas, sekä uusi nousevat tähti Rosa Narmala. Välillä yleisökin sai laulaa ”suurtähtenä” kunkin laulajan mukana orkesterin säestyksellä. Upea elämys, tunnelma oli katossa. Lämmin kiitos järjestäjille hienosta tapahtumasta, iloksemme tapahtumia on tulossa vielä lisää.
Kesää on vielä jäljellä

Paljon pyöräilevänä toivoisin, että alikulkutunneleissa oleva irtohiekka siivottaisiin paremmin pois. Kyse on turvallisuudesta, rengas pitäisi paremmin.
Pysytään pystyssä

Peuroja on jo niin paljon, että ne seikkailevat ”kaupunkissakin”, ainakin Kartanomäessä jo keskellä asutusta, kevyen liikenteen väylillä ja tuppaavat autoliikenteen sekaan. Kannattaa varoa!