KOPIT

0

Loimaan Jätehuollon työnjohto ja autokuskit: palvelunne on huippulaatua. Kiitos!
Aira

Mellilän apteekin uudet aukioloajat pitäisi miettiä ehkä uudelleen. Tiistaisin kutsutaksilla kulkevat eivät voi enää käyttää omaa apteekkia. Kylällä muut palvelut auki tiistaisin, mutta apteekkiin ei enää pääse. Onko tarkoitus sulkea sivuapteekki kokonaan?

Sinä rouvasihminen Hirvikoskella. Anna talon asukkaille oma rauha ja pysy omalla pihallasi.
Soitetaanko poliisi

Hyvä galluppi hintojen noususta! Sähkön hinta se vasta nousussa nyt onkin. Odottakaapa uusia tarjouksia.

Kiitos Kertunmäen teatterilaisille esityksestä ”Kylä järvien sylissä”. Mahtavan upea esitys ja ohjaus Sari Äikää-Torkkelilta, ja koskettava tarina. Jokainen näyttelijä oli onnistunut aitoudellaan – ja piste iin päällä olivat lapset.
A&KS

Joku kyseli Myrskylinnankadun liikennemerkeistä. Samaa ihmettelen. Saako vai eikö saa ajaa pyörällä kevytväylällä, vai onko niin että ihan sama?
Pyörällä töihin

Mikä saa ihmiset tekemään toisilleen väkivaltaa? Mikä saa johtajat lähettämään tuhannet sotilaat kuolemaan ja uskottelemaan itselleen ja muille, että niin tehtäessä toimitaan hyvän puolesta? Mikä saa sotilaat tottelemaan kaikkein mielettömämpiäkin käskyjä? Mikä saa itseään vapaina pitävät kansalaiset alistumaan jonkun sotaintoisen poliitikon johdettavaksi ja kunnioittamaan tätä pelastajana ja vahvana johtajana? Mikä on syy, että paljon sodista on ollut ja on edelleen uskontojen välisiä sotia? Mikä on kaamea totuus?
Taisto Levo