KOPIT

0

Kiitos Kuissi Rock, oli todella hyvä kattaus bändejä, musiikkia oli joka makuun. Kaikki hyvä loppuu aina liian pian.
Jyrki Veini

Toimitukselle viestiä: Sanaa ”vanhus” ei kannattaisi käyttää, kun kerrotaan yli 70- vuotiaista juoksijoista! Kokeilkaapas itse kiertää Melliläjärven rata, vaikka kävellen! (LL 16.7.)

Kiitos sinulle ”Lintujen ystävä”, sillä itse teen samaa, ja huomautusta ei ole tullut talon asukkailta vaan naapurilta, mutta edelleen niin varikset kuin muut linnut saavat nauttia antimistani. Pitää jonkun ajatella eläinten hyvinvointia.
Eläinrakas

Milloin Loimaalla aiotaan maalata suojatiemerkinnät? Kaksi kertaa olen ollut jäädä auton alle. Tulee romppeet ja kaikki, ja silloin on jalankulkijoita paljon liikkeellä. Kuka täällä vastaa näistä maalauksista?

Valkoisella farmarilla ajanut nainen, joka tulit päiväkodin pihasta, kannattaa luopua ajokortista, ellei tiedä, mitä stop-merkki tarkoittaa. Terveisin
Jarruttanut pyöräilijä

Maaseutukaupungit kuten Loimaa, teollisuuskaupungit ja lääkkeiden valmistajakaupungit elättävät Helsinkiä. Helsinki palkitsee hyvinelintasokakun jakajia. Rikas Helsinki ei välitä tulottomista työttömistä. Loimaa pyrkii samaan.
Antti Nokso-Koivisto