KOPIT

0

Erään illan television A studio ohjelmassa retosteltiin sillä, miten ”Aseteollisuutemme kasvaa voimalla”, ja aseiden myynti. Miksi kerskua asiasta julkisesti, niitähän viedään kymmeniin maihin ja – mikä pahinta – myös sotaa käyviin maihin? Emmekö tunne hiukan olevamme osallisena siinä, kun näillä kuoleman välineillämme tapetaan sotilaita ja myös siviilejä? Omituista asiassa on sekin, kun Suomi myi aseita Venäjälle vielä vuoden 2015 jälkeenkin, ja kyseessä ovat aseet, joita Venäjä nyt käyttää sodassa Ukrainaa vastaan.
Taisto Levo

Nyt kun Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan tapaavat toisensa Iranissa, on Turkin presidentti uhannut Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden ratifioinnin jäädyttämisellä!
Uolevi

Te kaksi poikaa, jotka jatkuvasti teette pahoja keskustassa, onko tullut mieleen, että vanhemmille tulee iso lasku, kun jäätte kiinni. Ja se kiinni jääminen on vain ajan kysymys. Kun te olette alaikäisiä, puuttuvat myös sosiaaliviranomainen ja poliisi asiaan.

Ruokajonoja käytetään myös väärin. Ne on tarkoitettu työttömille ja vähävaraisille eläkeläisille, ei hyvin toimeentuleville.