KOPIT

0

Kiitos, nyt on Myrskylinnankadun liikennemerkit selkeytetty! Tietää taas missä mennään.

Mikä on taidetta ja mikä taas on roskataidetta, kas siinä pulma? Ranskassa kerran kolme tilataiteilijaa kokosivat näyttelyyn monta päivää tilataidetta lattiatasolle. Teoksen nimi oli Hauskanpito luonnossa, jossa oli viinipulloja ja muuta aiheeseen liittyvää tuotetta. Sitten tulivat siivoojat ja veivät kaiken roskalavalle olettaen teosta roskakasaksi. Aamulla nousi kauhea meteli, kun taideteos oli kadonnut. Onneksi teos löytyi vielä roskalavalta, ja siivoojat olivat pääosassa taideteoksen uudelleen kokoamisessa.
Taisto Levo

Loimaan seurakunnalle ja Erkki Kalliolle tiedoksi: metsäkirkko oli Mälläisissä, ei Hanhijoella.
Mälläisten mies

Pesiskatsomossa olen usein huomannut, että tenniskentän ohi sauvakävellään tai pyöräillään vaivihkaa ja jäädään sieltä reunalta seuraamaan peliä. Lippu on syytä ostaa jo kannatuksenkin vuoksi.
Pesisfani mummeli

Suomen pitäisi olla oikeusvaltio, mutta kun ei vaan ole. Ylimmät laillisuusvalvojat jättävät kantelun heti tutkimatta, kun huomaavat virkamiehen tehneen virkavirheen. Avi ei ole sen parempi. Edes vastausta ei saa.
Antti Nokso-Koivisto

Osaako Suomen hallitus ja poliitikot enää tehdä itse mitään päätöksiä, kysynpä vaan. Viro, Latvia ja Liettua vielä uskaltavat ja osaavat tehdä itsenäisiä päätöksiä, samoin monet muut EU-maat. Suomen poliitikot eivät uskalla edes sulkea rajaa venäläisiltä, vaan sitäkin asiaa pitää kysyä ensin EU:lta eli komissiolta! Tämä koskee etenkin vihervasemmistoa.Tytti Tuppurainen ja muut sosialistit ovat aivan kädettömiä. Olemme jo liittovaltio, jota hallitsee EU, ei Suomen hallitus.
Matti Ojala