UUTISET

0

Kiitos Putkitehtaantien päällystyksestä.
Bingossa kävijät

Minä odotan vielä mustikkametsään menoa. Antaa vitamiinien kertyä marjoihin.

Lämmin kiitos Marikalle ja Velille ja Tiinalle! Olette maailman Ihanimmat ja asianne osaavat ihmiset, kun järjestetään läheiselle viimeinen matka!
Kiitolliset omaiset

Kiitos hyvästä palvelusta Loimaan apuvälinelainaamolle. Iso asia, myös omaisille, saada arki sujumaan ja tunne, että pidetään huolta.


Huomio! Pikkupojat, jotka liikutte iltaisin keskikaupungilla mm. Kalevalankadulla pahojanne tekemässä. Teidät on havaittu ja teitä tarkkaillaan. Asukkaita on kehotettu ottamaan valokuva, ja se toimitetaan poliisille. Vanhempien tulisi myös tietää, mitä lapsensa tekevät, ja kasvattaa lapsia rehellisyyteen.

Mieshenkilölle Lidlin kassajonossa. Ruusuja pudottamani tavaran nostosta! Risuja kärsimättömästä tokaisustasi, kun en pystynyt sairauksieni takia siirtymään tarpeeksi nopeasti pois altasi! Voisimmepa vaihtaa osia – edes hetkeksi… Ole kiitollinen terveydestäsi, sitä kun ei marketeissa myydä!

Koira riehuu ihan uunona aitauksessaan ja häiritsee kaikkia naapureita. Se on omistajilta ilkeyttä tai välinpitämättömyyttä muita kohtaan.
Mikko

Vähän lisää vielä kirjoittamastani katujen sekamelskasta (LL 21.7.). Sieppalankatu loppuu Selinheimon nurkilla. Se yhtyy Sieppalantiehen. Lisää navigaattoreille ongelmia jokirannan lenkistä.
Seija Kylämarkula

Koppien lähettäjille tiedoksi: emme pääsääntöisesti julkaise salaisista puhelinnumeroista lähetettyjä viestejä.
Loimaan Lehti