KOPIT

0

Oli suuri virhe, kun sairaanhoitoa keskitettiin Tyksiin ja aluesairaalat ajettiin alas kuntien terveyskeskuksiksi. On ikävä asia, jos ambulanssilla tuotua vakavasti sairasta potilasta ei voida ottaa jatkohoitoon, koska sairaala on aivan täysi. Silti sodassa haavoittuneille ulkomaalaisille sotilaille löytyy hoitopaikka. Entä jos kriisitilanteet vielä pahenevat ja Tyksiin iskisi ohjus ja rakennelmat romahtaisivat Helsinki-tien päälle? Olisiko koko Varsinais-Suomi tällöin ilman kunnon sairaanhoitoa?
Uolevi

Kurahousukansa-ilmaisusta närkästynyt kopittelija: ota hyvä ihminen herne pois nenästä ja hommaa löysempi pipo.
Junantuoma

Kyl maailma on muuttunut. Nykyään jotkut 18-vuotiaat kärsii työssäuupumuksesta ja toiset kirjoittaa elämänkertoja.
Et silleen

Hyvää menoa Alastaron keskustassa lauantaina. Kiitos.
Kuutamolla

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä