KOPIT

0

Rikkaan maailman talouden kasvu tulee varmuudella tiensä päähän, ja se tie johtaa talouden pysyvään taantumaan tulevaisuudessa. Jarru talouden jatkuvalle kasvulle on luonnonvarojen piittaamaton käyttö. Ne varat ovat rajalliset, mitä ihminen ahneudessaan vaan ei näytä tajuavan. Talouskasvu kannustaa luomaan keinotekoisia tarpeita, joihin ihmisillä ei todellista tarvetta ole. Toiveajattelua on myös se, että ihminen voisi estää maapallon ilmastonmuutoksen, jonka alkulähde on väestönkasvu.
Taisto Levo

Kiitos eläinlääkäri Alakukku, nyt on taas kiva olla kotona, terveisin potilas Kotilainen.

Hukattu lilan väriset paksusankaiset silmälasit tiistaina 2.8. välillä Turuntie 26–Käsityöläiskatu 7. Jos satut löytämään, vie poliisilaitokselle.

Kiitos Loimaan Juhlapalvelulle. Niin hyvät tuli juhlista ammattilaisten järjestämänä, että tekisi mieli järjestää toiset perään!