KOPIT

0

Kiitos sivistävästä pääkirjoituksesta! Oi jospa heilläkin, jotka Suomessa, sivistyksen kehdossa, ilmaisevat vihapitoisia kommentteja naisen koulutuksen tuoman tittelin tai palvelunimikkeen kuultuaan tai nähtyään palvelemisen tunnusmerkin naisella, olisi sydämen sivistystä ja lähimmäisen rakkautta, niin heidän ei tarvitsisi täyttyä vihasta niin hillittömästi. Ei vihata titteliä eikä koulutuksen avuja, saati kuulustella tiukasti naista siitä, että miksi tuli palvelupaikalle palvelun tunnuksin. Suurin niistä on rakkaus!

Miksi Loimaan työväenopisto vaatii ilmoittautumisen yhteydessä antamaan kaikki henkilötiedot? Onko heidän henkilörekisterinsä niin suojattu, että tiedot voi sinne antaa, ja miten ja koska antamani henkilötiedot sieltä poistuvat? Itse olen valmis antamaan nimeni ja sähköpostiosoitteeni sekä puhelinnumeroni ainoastaan ohjaajalleni.
Ihmettelevä

Hei nimimerkki Tuurillako vaan! RompeLoimaa tapahtumassa Loimaan kauppatorilla päivysti kaksi ensiapupäivystäjää poliisin hyväksymän tapahtumaluvan mukaisesti. Ensiapupiste sijaitsi torin esiintymislavalla. Minun mielestäni hyvinkin näkyvällä paikalla. Peltoisten Rompepäivillä oli oma lupamenettely. Yt. LSYN psta
Mervi Sairanen

Uimahallin ulkoallas on epäsiisti ja laatat irti. Isossa altaassa on laattasaumoja auki. Miksi uimahallin epäkohtia ei korjattu kesätauolla? Miksi mitään ei Loimaalla korjata ennen kuin käsissä on iso ongelma ja rahaa palaa! Ihmisten nurkkia kyllä kytätään, vaikka on omatkin nurkat hoitamatta. Kaikki repsottaa.
Uimahallin käyttäjä