KOPIT

0

Meillä uimahallissa vakituisesti virkistäytymässä kävijöillä oli täysin erilaiset havainnot palattuamme kuntoilemaan maanantaina 8.8. Tilat hohtivat puhtaina ja ikkunat kirkkaina! Henkilökunta toivotti iloisesti tervetulleiksi. Kohokohtana uusi helppokäyttöinen jumppaohjelmien näyttö. Uimahallistamme iloiten ja kiittäen
Vakituisesti kuntoilevat

En ole koskaan katsonut altaan laattoja saatikka saumoja uimahallissa. Käyn uimassa usein. Uinti on hyvää kuntoilua, ja uimahallissa on osaavat työntekijät, jotka tekevät myös tärkeätä työtä. Kiitos heille.

Onnittelut puimuritoimittajalle, sait palautetta. Jatka samaan malliin! Rikasta kieltämme ei saa kuristaa uutissähkeiden ahtaan ilmaisun raameihin. Kielikuvat ja letkeys kuuluvat paikallislehteen. LL:ä kannattaa lukea huumorintajulla ja myös rivien välistä, jos osaa.
Seppo MT Vainio

Missä on bingon vastuuhenkilö? Vanhoja bingoa hyväksytään, työtekijät selaavat kännykkää työaikana.

EU:n tulisi pyrkiä yhtenäiseen pakotelinjaan Venäjää kohtaan. Nyt tuntuu, että EU:ssa on yhtä monta pakotelinjaa kuin on jäsenvaltiota. Niin on hajontaa myös Natossa. Miksi erilaisia linjauksia sallitaan näiden yhteisöjen jäsenmaille?
Uolevi

Välitä lähimmäisestäsi, ota covid-rokotteet! Näin suojaat itsesi ja lähimmäisesi.
Elviksen kuolemasta tulee tänään tiistaina kuluneeksi 45 vuotta. Elvis oli köyhä poika Tupelosta, joka laulutunteja ottamattomana oli luonnonlahjakkuus laulajana ja viihteen kuninkaana. Elviksen teki unohtamattomaksi hänen taitonsa käyttää ääntä, karismaattisuutensa, ulkonäkönsä, huumorintajunsa, kohteliaisuutensa, nöyryytensä sekä ystävällisyytensä, jotka säilyivät hänen kuolemaansa asti. Elvis on tehnyt musiikillaan ennätyksiä, joita on mahdotonta ylittää.
Taisto Levo