KOPIT

0

Iso kiitos erinomaisesta asiakaspalvelusta Kuljetus ja Jätehuolto Mäkiölle. Puhelinasiointi nopeaa ja vaivatonta.
Kiitos

Kiitos toimittaja SH:lle hyvästä pääkirjoituksesta LL:ssä ti 16.8. Täyttä totta joka sana! Ainakin itse sairaanhoitajana, hoitotyön opettajana ja kuntapäättäjänä olen tuonut ja tuon vastaisuudessakin hoitoalan ongelmia ja toisaalta myös mahdollisia ratkaisuvaihtoehtoja esille Loimaan ja maakunnan päättävissä elimissä. Se on sitten eri asia, kuunteleeko niitä kukaan.
Riina Heinonen

Kaikki mopopojat uudestaan autokouluun. Olin pyhänä Turuntiellä pyöräilemässä ja katsoin, tuleeko oikealta ketään. Siinä samassa meni ohitseni kolme mopoa rinnakkain. Risteyksessä ja katsomatta yhtään sivuilleen. Kyllä vähän säikähdin. Pojat leikkivät hengellään.

Kyllä se niin taitaa olla että ei pelkillä pakotteilla ja kansojen eristämisillä saada sotia loppumaan.
Korppi

Toivottavasti bingon vapaaehtoisten kännykän käyttö ei ole häirinnyt sujuvaa peliä. Kännykän avulla on mahdollista nykyään myös opiskella ja käyttää tällä tavoin joutoaikaa hyödyksi. Onkohan vanhan bingon hyväksyminen ollut yksittäistapaus sekaannuksen vuoksi.
Bingoiloa!