KOPIT

0

On sitten vapaaehtoinen tai palkattu bingotyöntekijä, hänen ei tule tehdä mitään oheistehtäviä työvuoronsa aikana, vaan hänen kuuluu keskittyä asiakaspalveluun, koska siksi hän siellä on. Bingotyöntekijän kuuluu keskittyä maksavien asiakkaiden oikeaan kohteluun, pelin oikeaan kulkuun ilman takaisin vetoja tai ns. vanhoja bingoja, sekä muutenkin asiakkaiden viihtyvyyteen, koska he pelejä ostamalla mahdollistavat bingon pyörityksen ja tätä kautta monta muuta asiaa, kuten erilaisten harrasteiden toteuttamisen. Bingotyöntekijä ei myöskään saa omalla toiminnallaan häiritä pelin kulkua, koska kuuluvuus on erittäin tärkeää, olet sitten pelaaja tai toimihenkilö.
Terveisin bingon pelaaja

Paljon onnea Tero Hakanen Oripään avoimien yleisurheilumestaruuskisojen kuulantyönnön hopeamitalista!
Keskustan kuulamörssärit

EU: n pakotepolitiikka on naurettavaa touhua, Venäjä kiertää pakotteita kuten ennenkin, ja EU kärsii itse eniten omista jaloista pakotteistaan. Heti sodan alussa olisi pitänyt ja pitäisi vieläkin laittaa kova kovaa vastaan tappaja-Putinille. Naton tai yksittäisten sotilasmahtien pitäisi välittömästi laittaa panssarit, lentokoneet ja sotilaat häätämään Putin Ukrainasta.
Matti Ojala

Luotettavimmat akkulaitteet tällä hetkellä ovat sähköhammasharja ja partatrimmeri. Jos jää homma kesken, niin aina voi jatkaa manuaalisesti. Mitäs teet tienpäällä, jos ei ole latauspaikkaa?
Et silleen

Oon kauan miettiny, et jos mä tilaan ”vihreetä sähköö”, ni miten se osaa tulla just meille? Etuileeko se mun sähkö tuolla normaalilinjoissa, et ”sorry, sorry, mut mut on tilattu tänne”, vai miten se menee? Ja pysyykö mun sähkölinjat puhtaampina tilaamalla ”vihreetä sähköö”? Vai näkyykö se vain ainoastaan korkeampana hintana laskussa?
Kertokaa viisaammat

Pallomme muutaman kerran kiertänyt Toyotani sairastui, ja vein sairaan Alastaron Teboiliin. Mestarikorjaaja ja pomo totesivat vaikean vian viidessä minuutissa. Hoito nopeaa ja tehokasta. Siitä kiitän ja kumarran myös Toyotani puolesta.
Taisto Levo