KOPIT Kiertoliittymillä säästöä?

0
Kuva: LL Arkisto/TS

Ainainen puheenaihe on koulukiusaaminen. Sitä ei tässä laajuudessaan maassamme olisi, jos yhteiskuntamme ei olisi ruokkinut sitä. Opettajiltahan vietiin vapaan kasvatuksen nimissä kouluissa kurinpito valta, joka johti kouluissa enenevässä määrin myös kiusaamiseen. Varoitusten jälkeen kiusaajat pitäisi siirtää eri kouluihin valvovan silmän alle opiskelemaan. Kun kävin kouluni, oppilaita oli paljon, kiusaaminen pientä. Opettajamme kun kiusaamisen esille tullessa käytti hänelle suotuja kurinpito oikeuksiaan, joita ei enää ole.

Taisto Levo

Hei. Keksin mistä säästän rahaa talven sähkölaskuja varten. Lopetan lehtitilaukset 2 kpl ja jäsenmaksut. Katsotaan saanko alkuvuoden lääkkeet. Loppuvuoden on katto täynnå.

Yksineläjä

Liikennevalot pois ja kiertoliittymät tilalle.

Kaupungille vähän säästövinkkejä

Ei se ole mikään loimaalainen erikoisuus ”poistut piha-alueelta”, ihan tieliikennelain 24 pykälässä se totuus lukee. Ajoneuvolla on aina väistettävä muita tienkäyttäjiä tultaessa tielle muun muassa pysäköintipaikalta, huoltoasemalta ja niin edelleen. Ei siinä tarvita liikennemerkkejä.

Liikennesäännöt osaava