KOPIT Tarvetta tällaiselle

0
Kuvituskuva: LL Arkisto/TS/Marttiina Sairanen

Loimaalainen erikoisuus ”Poistut piha-alueelta” on epäselvä, ei tue liikenteen sujuvuutta ja ennen kaikkea, vaarallinen. Jatkuvaa epäselvyyttä siitä, kuka saa mennä kenenkin eteen. Olisiko tullut aika merkitä kauppaliikkeiden liittymät siten kuten ne ovat joka ikisessä muussakin pikku kyläpahasessa. Normi kärkikolmiot ja lisäkilvet osoittamaan pyöräilijöiden etuajo-oikeus. Porin Mattikin osaa tuon jälkeen ajaa loimaalla.Kiitos.

Radion puhelinlangat laulaa-ohjelmassa Olli Haapakangas sanoi: ”Moni hyvä laulaja on poistunut tästä maailmasta ja karaokelaulajia vielä enemmän”. Kuinka oikeassa hän onkaan.

Entinen karaokelaulaja

Kahden henkilön kiusanteon, naputtamisen, syyttelyn ja nääsäämisen päätteeksi! Ei keskustelun!

#heinäjamit