Rokotusaikoja saa nyt ajanvarauksella

0
Arkistokuva.

LOIMAA, ORIPÄÄ Loimaan kaupungin terveydenhuollon tartuntatautihoitaja Jenni Santamäki kertoo, että koronarokotusaikoja on lisätty suuren kysynnän vuoksi.

Neljänteen rokotukseen voi varata ajan pääterveysasemalle torstaina 18.8. kello 9 –15.30, tiistaina 23.8. kello 12.30–13.30 sekä maanantaina 29.8. kello 16–19. Ensisijainen varaustapa on sähköinen.

Pop up -päiviä järjestetään pääterveysasemalla lauantaina 13.8. kello 9–15. Silloin neljännen rokotuksen voivat tulla hakemaan yli 70-vuotiaat sekä nuoremmat, jotka kuuluvat riskiryhmään. Toinen pop up -päivä pidetään lauantaina 20.8. kello 9–15. Silloin neljänteen rokotukseen voivat tulla kaikki siihen tällä hetkellä oikeutetut henkilöt. Näiden lisäksi rokotetaan myös niitä, joilla rokotussarja on kesken.

Oripään pop up -päivä järjestetään keskiviikkona 24.8. kello 12–18. Neljännen rokotuksen voivat hakea kaikki, jotka ovat siihen oikeutettuja. Lisäksi rokotuksen voi tulla hakemaan, jos sarja on vielä kesken.

NELJÄNSIÄ rokotuksia annetaan yli 12 vuotta täyttäneille, joiden immuunipuolustus on voimakkaasti heikentynyt. Lisäksi annoksia tarjotaan 18–59-vuotiaille, jotka kuuluvat vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin ja 60 vuotta täyttäneille.

THL suosittelee, että erityisesti ikääntyneet hakisivat neljännen rokotteen.