Hurrikaanille voitto harjoituspelistä

0

Hurrikaani- Loimaa – TUTO Volley 3-1 (29-27,25-17,25-22,24-26)

 

Hurrikaani- Loimaa ja TUTO Volley tarjosivat keskiviikko- illan herkkua Oripäässä. Oripään Urheilijoiden hyväksi pelattu perinteinen Hurrikaanin harjoitusottelu sujui Hurrikaanin hallussa alusta loppuun saakka. Vaikka neljäs erä lipsahti lopulta vieraille, ei paremmuudesta ollut epäselvyyttä. Ensimmäistä kertaa loimaalaisten kanssa kentälle asteli Kristers Dardzans, joka osoitti välittömästi olevansa loistava hankinta hakkurin paikalle. Latvialaiselle merkittiin 20 pistettä ja kolme ässää. Pisteiden lisäksi, mies puolusti hyvin. – Pelimme paranee koko ajan. Tänään oltiin todella tasaisia ja koko joukkue onnistui, Jussi Heino myhäili tyytyväisenä. Erityisen positiivista oli uusien pelaajien esiintyminen. Miika Haapaniemi, Nooa Marttila ja Atro Berg pelasivat omilla vahvuuksilla, ilman arastelua tai kotiyleisön kainostelua. Sen lisäksi Miro Leinosen verkkopeli näyttää huomattavasti tehokkaammalta kuin viime kaudella. Nyt Leinoselle merkittiin neljä torjuntapistettä. Myös 18- vuotias Haapaniemi ei turhia ujostellut, vaan itsevarmuus ja rentous paistoi pitkälle.

Hurrikaanin kauden kolmas harjoituspeli antoi viitteitä siitä, mitä joukkueelta voi kolmen viikon päästä alkavalla Mestaruusliigakaudella odottaa. Nyt näyttää siltä, että nuori joukkue on vuoden kokeneempi, ja turha höntyily on poissa. Tilalla on nuoruuden into ja iloisuus, joka ainakin nyt kanavoitui fiksuina ratkaisuina kentällä. Ja uusi hakkuri antaa uudenlaisen tavan pelata jatkopalloja omalle joukkueelle. – Kristersin kanssa on tosi helppo pelata. Enemmän se on minusta kiinni, miten onnistuu. Muutenkin sopii meidän nuoreen joukkueeseen täydellisesti, Santeri Välimaa luonnehti uutta luottohakkuriaan.

Hurrikaanin harjoituspelit jatkuvat jo perjantaina kotisalissa, kun kello 18.30 Loimaalle saapuu Akaa- Volley.

 

Valtteri Arra