KOPIT

0

Suuret kiitokset Loimaan pääterveysaseman ja Tyks Loimaan sairaalan laboratorion henkilökunnalle…Tunnissa selvitettiin monta asiaa ja tehtiin monta tutkimusta asiantuntevalla tavalla ja iloisella mielellä. Ja vastauksetkin tulivat vielä samana päivänä.
Tammisen Timo Alastarolta

Mediassa saa kuulla hurjasti juttua energian hinnan noususta niin miten se vaikuttaa Loimaan kaupungin kiinteistöihin? Esimerkiksi Vesihovin toimintaan? Nouseeko hinnat vai mahtaako paikat olla jonain päivinä kiinni?
Palvelujen käyttäjä

Mikä olisi Loimaalla sen komeampaa jos sen halkoisi neljän liikenneympyrän rypäs? Vaan kun ei. Päättäjien enemmistö valitsi tien, joka oli Loimaalle askel taaksepäin. Loimaa astui halpaan kun ei valinnut kiertoliittymiä, totuushan lienee se, että ajan myötä kiertoliittymä tulee halvemmaksi kun valot. Eikä ole liikenteen jarru kuten valot, kiertoliittymä kun elää koko ajan ilman jonotusta ja sähköä syömättä. Vertaus. Kun päästää lämpimät housuihisi pakkasella se lämmittää vaan hetken. Että halpaa haluttiin ja halpaan mentiin.
Taisto Levo