KOPIT Eläkkeisiin pienempi vero

0
Kuvituskuva/LL arkisto

Naurettavaa touhua tuo hallituksen näpertelyä. Hyvätuloisille annetaan tuplalapsilisät, vaikka he eivät tarvitsisi koko lapsilisää. Pelkkää vaalitaktiikkaa. Olisi nekin rahat annettu vaikka maaseudun köyhille eläkeläisille, jotka asuvat mökeissään, joissa on sähkölämmitys ja joilla on vielä kalliit polttoainekulut pitkien etäisyyksien takia. Eläkeläiset unohdetaan aina, vain pieniä indeksikorotuksia lienee lupa sentään odottaa. Mutta eläketulovähennyksen korottaminen olisi jo kohtuullista. Miksi pienistä eläkkeistä maksetaan paljon suurempi vero kuin vastaavista palkoista?

Matti Ojala

Se, ettei oikeusasiamies anna kanteluun vastausta, on ihmisarvon polkemista ja luonnontieteiden syrjimistä. Asialliseen, perusteltuun kanteluun pitäisi yksi vastaus saada oikeusasiamieheltä.

Antti Nokso-Koivisto FM

Ruusuja Köyrimarkkinatapahtuman järjestäjille, liikenteenohjaajille ja ensiapuvastaavalle sekä muille järjestelyissä mukana olleille.

Syksyn tuuli

What, soita 112 jos näet villieläimen? Ja vielä ihmetellään miksi häke ei vastaa riittävän nopeasti kun ihmishenki tarvitsee apua tai talo palaa!

Oletko löytänyt kaupungilta Citizen-merkkisen teräksisen rannekellon metallirannekkeella?