KOPIT ”Ilmoittaudun puistokummiksi”

0
Loimaan Keskuspuisto viheriöi raikkaasti vuonna 2015 järjestetyssä vapunavauksessa. Kuva: LL/ Sampsa Hakala

Lauantaiaamu Jaskan puodin tiloissa. Pitkästä aikaa Diakonian aamukahvit. Isot ihanat kiitokset Sirpa, Sari ja Irina. Oli niin koskettavaa ohjelmaa koko ajan. Ja saimme myös laulaa yhdessä.

(LL 10.9.) Olisi kiva tietää, missä Matti Rautakumpu ottaa vastaan ilmoittautumisia puistokummiksi ja mikä on hänen virka-aikansa.

Lähtökuopissa jo

Niin hyvää hoitoa sain, kun meinasi henki loppua 30. elokuuta. Niin hyvät oli Loimaan sairaalassa hoitajat ja kaikki tutkittiin. Lääkärikin oli mukava akuuttiosastolla ja soitti lääkkeistä vinkinkin vielä jälkeenpäin. Jo ambulanssipojat olivat niin kilttejä, että sanoin heti, että laitan tästä Koppeihin. Kiitollinen olen kaikista heistä. En nyt ylen vanha ole, vasta 90 täyttänyt, mutta olin ajatellut, ettei vanhoihin ihmisiin enää panosteta, kun tuntuu välillä, ettei hoitopaikkoja ole. Sairaala on hyvä ja Loimaa on muutenkin hyvä paikka asua. Kun ei nyt Loimaan sairaala loppuisi. Saavat sitten lähipaikkakunniltakin olevat ihmiset apua ja ei aina tarttisi lähteä Turkuun. Hyvää hoitoa oli tässä meidän sariaalassa ja oli kauheen siistiä ja nättiä. Sen huomasin, kun vähän sitten jo pääsin siellä kulkemaankin.
Isomummi

Hoitajat leikkivät ihmishengillä!

Ajattelematonta

Kiitos Loimaan liikennevaloista. Punainen tarkoittaa pysähdy, vihreä mene. Ei siinä tarvita ympyrää, eikä peräpeiliin katsomista. Päätös tehty, valot rakennettu. Pulinat pois.

Tyytyväinen

Kuuntelin sunnuntaina tuloksia Ruotsin vaaleista. Ylen asiantuntija sanoi aika erikoisen, mutta toisaalta aivan oikean arvion siitä, että ruotsidemokraattien voitto on shokki poliittiselle eliitille! Tällä hän lienee tietysti tarkoittanut ns. vanhoja puolueita, jotka asiantuntijan mukaan ovat yrittäneet pitää ruotsidemokraatit poissa vallankahvasta vuosikausia. Siis onko ns. demokratia tosiaan tällaista, että tietyn kansanosan mielipiteitä yritetään jatkuvasti mollata ja jättää heidät vallan ulkopuolelle? Kyllä, kyllä näin tosiaankin on, myös Suomessa perussuomalaiset yritetään kaikin keinon pitää poissa hallituksesta. Vaikka myös Suomessa persut oli viimeksi 2. suurin puolue kuten sisarpuolue ruotsidemokraatitkin! Erikoista ”demokratiaa”, sanoisin.

Matti Ojala