KOPIT Pyöräilijän pinna kiristyy montuista!

0
KUVITUSKUVA LL Arkisto/Liikenneturva

Nyt oli esimerkillinen siltatyö Vakkatiellä josta ei ollut pienintäkään haittaa liikenteelle eikä ympäristölle. Alastaro kiittää. Vielä kun saatte ne rumat infotaulut pois ennen joulua, niin homma on taputeltu.

Kiitos upea Virttaan Siilinpesä ja Oktoberfest! Hyvä musa ja järjestelyt. Samalla monet ihanat kohtaamiset! We want more!

Maria & kumpp.

Suomessa kun kaikesta täytyy maksaa veroja, niin miksei huviveneistä? Sais valtio rahaa ja paljon. Kuka uskaltais tehdä kansalaisaloitteen?

Punaisen Volvon kuski Pappisten parkkipaikalla 23.9. Kiitokset jäivät minulta sanomatta. Ja anteeksi, syy ei ollut sinun. Hyvää syksyä!

Mottiin jäänyt

Loimaalle ilmeisesti suunnitellaan uusia pyöräteitä. Se on tosi hyvä juttu huomioiden pyöräilyinnostuksen lisääntyminen. Kuitenkin sitä ennen olisi välttämätönta korjata vanhojakin pyöräteitä. Ongelmana on noin viiden metrin välein toistuva asfaltin katkeaminen, jolloin pyörä hyppii kuin kenguru ja vanteiden pinnat katkeilevat jopa kaksi kertaa kesässä. Tulee kalliiksi, ja pyöräily on epämukavaa. Itse ajankin usein autojen ajoradalla, kuten moni muukin pyöräilijä.

Matti Ojala