KOPIT Sähkö on halpaa

0
Arkistokuva: Turun Sanomat/Mikael Rydenfelt

Jumankekka, mitä rautalankamusiikkia sai kuunnella ja katsella Loimaalla torstai-iltana. Niin kepeää ja soljuvaa. Sielukin sai siivet! Zatopek kiitos!
Pirkko Jalasjoki

Joku kyseli, miten vihreä sähkö muka erottuu muusta sähköstä. Viisivuotias insinöörinalku jäi miettimään asiaa ja hoksasi: sähköjohdon sisällä on monta eriväristä johdinta. Siellä on omansa tuulisähkölle, aurinkosähkölle, kivihiilisähkölle, vesivoimasähkölle, ydinvoimasähkölle ja niin edelleen.
Lapsen suusta

Kyllä on hurjaa hinnan nousua yhtä halpa kuin halvin kaupassa. Margariinirasian hinta noussut elokuun puolivälistä syyskuun eka päivään 2,69:stä 3,45 euroon.
TJ

Lasi- ja metallikeräyspiste Simulantiellä Tammiaisissa! Voiko sitä siirtää hieman kauemmaksi lehtien keräyslaatikosta? On kovin ahdas väli laittaa metallipurkkeja.
Kiitos etukäteen

Kyllä oli hullu mielenosoitus, ei edes kasvojaan uskaltaneet näyttää. Kaikkia haalaripukuisia Loimaalla liikkuukin. Suuri häpeä!

Miksi Loimaan kaupungin varikolla Lamminkadulla palaa valot kesät talvet 24/7?
Sähkö on halpaa

Kaikki ei tiedä mikä on tuoksuyliherkkyys ja astma. Tuoksuyliherkkyys oireilee siten, että voimakkaat tuoksut alkaa ottaa hengestä. Ensin alkavat posket punoittaa ja tulee tuskanhiki, sitten rupee oksettamaan. Kaupassakaan et voi olla samassa jonossa jossa jollain on voimakasta hajuvettä. Voimakkaat pesuaineet ovat tosi pahoja. Verenpaine nousee pilviin, samoin syke. Sitten onkin taas jo sairaalan päivystyksessä seurannassa.