KOPIT ”Tehdään Loimaan torista liikenneympyrä”

0
Paimioon rakennettiin viime syksynä kiertoliittymää Alvar Aallon tien ja Kaaritien risteykseen, moni odottelee Loimaalle edelleen liikenneympyrää. Kuvituskuva. LL Arkisto/Kunnallislehti/Heinimaija Hirvonen

Meitä, jotka kannamme kortemme kekoon ja teemme Loimaan kaupungille tuntityötä sos.-ja terveysalalla ei tällä menolla kauaa ole. Palkanmaksu mättää ja pahasti!

Jatkossa sinne mistä palkan saa ajallaan ja oikein

Baltian maat ja Puola kieltävät venäläisten tulon maihinsa, mutta Suomi ei. Eivätkö edellämainitut maat olekaan EU:n jäseniä? Kyllä ne ovat! Eikä EU kiellä eikä moiti näitä maita asettamasta viisumi- kieltoa venäläisille. Juttu on vaan niin, ettei hallitus kykene eikä halua kieltää em. viisumeja. Syy on selkeä, sekä ukko- että sisäministeri ovat vihreitä idealisteja, joiden ihanteena on aina ollut vapaa rajankäynti.

Häpeissään Suomen puolesta

Ehdotan, että Loimaan torista tehdään liikenneympyrä.Sinne voisivat kaikki liikennevaloissa hermonsa menettäneet tulla rentoutumaan. Voisi saada oikein matkailuvaltin: Tule Loimaalle kiertämään ympyrää! Muu liikenne soljuisi edelleen valojen kautta entiseen jouhevaan tapaansa. Ympyröitä pelkäävät pääsisivät ilman ylimääräisiä sydämentykytyksiä marketteihin asioille. Torimyyjät hiipisivät perässä sinne missä asikkaat ovat.

Tyytyväinen