KOPIT ”Tulisipa lunta, niin uskaltaisi ajaa”

0
Kuvituskuva: LL Arkisto/TS

Onko sinulta kadonnut viikonlopun aikana kissa Kojonkulmalla? Köyliönkyläntiellä juoksi yön pimeydestä harmaa-mustavalk.kissa autoni alle. Pysähdyin. Oli aivan eloton. Siirsin tien sivuun.
Olen pahoillani

Huomio Alastaro. Viikonloppuna varastettiin Riihitieltä autosta katalysaattori. Pitäkää autostanne huolta.

Urheilun ystävät saivat makeaa mahan täydeltä Munchenin yleisurheilun EM-kilpailuissa. Se herätti monet kysymään, mistä menestys vihdoinkin oikein kumpuaa, kun yksilöurheilussa viime vuosikymmeninä meidän mitalisateemme on ollut tosi vaatimatonta? Ollaksemme rehellisiä on sanottava että EM-kisat olivat osin tynkäkisat. Kun otamme huomioon sen, että sieltä puutui yksi mitali rohmu maa, että oliko siinä yksi mitalisateellemme auttaja? Ruotsi-Suomi maaottelussa palattiin entiseen, missä todellinen tasomme tuli mitattua.
Taisto Levo

Iso kiitos Matti Rautakummulle kun organisoit kaupunkimme siisteyttä. Paljon on tehty ja vielä riittää tekemistä.
Lenkkeilijä

Ruotsidemokraatit aiotaan jälleen kerran syrjäyttää hallitus-yhteistyöstä naapurissamme. Suomessakin Petteri Orpo kosiskelee selvästi Sanna Marinia kaverikseen. Olipa perussuomalaisten vaalimenestys kuinka hyvä tahansa. Tämä on minun veikkaukseni. Orpon mieltymys sosiaalidemokraatteihin johtuu siitä, että kun taas EU haluaa miljardeja Etelä-Euroopan ja Saksan auttamiseen, on valtion eli Matinkin kukkaro auki, ihan levällään, kun Sanna ja Petteri lapioivat rahaa etelään. Myös Italian rahatilanne on edelleenkin huono. Eli kyllä minun veikkaukseni on, että viiden vuoden sisällä taas ”elvytyspaketteja” leivotaan.
Matti Ojala

Kiitos Sami Laaksonen hartauskirjoituksestasi LL 17.9.
Armon varassa

Mikä on ruokajono. Olen ymmärtänyt että se on vaan köyhille, työttömille ja pienellä eläkkeellä oleville. Jos on talot, autot, sähköpyörät ja muita tuloja niin kuuluuko todellakin mennä ruokajonoon. Voi olla ruoka sit taas jonkulta muulta pois, kuka oikeesti sen tarttee. Jos on varaa autoilla koko ajan niin eikö vois jättää sen autoilun vähemmälle ja käyttää sen rahan ruokaan.
Taidan olla väärässä

Aikaista lumentuloa odottelen, olisi Ristimäenkulmantiekin tasainen ilman niitä satoja tai tuhansia monttuja, kohta siinä ei voi enää ajaa, pitää kiertää kymmenen kilometrin ylimääräinen lenkki ja näillä polttoainehinnoilla. Pikaista parannusta toivoo päivittäinen tienkäyttäjä.
Lumiasfaltti