KOPIT ”Vuosisadan munaus”

0
Joukko loimaalaisia Tehyn ja Superin jäseniä lähti keväällä Loimaan Kauppatorilta Turkuun hoitajien yhteiseen mielenosoitukseen. Kopittelija toivoo hoitajille lisää palkkaa. KUVA: LL Arkisto

Suomessa muhii vuosisadan munaus jos järki ei nyt voita! Yli tuhat hoitajaa vähemmän pyrki viime vuonna alalle kun edellisenä vuonna ja tänä vuonna taas tuhat vähemmän. Meillä on paljon myös eläkkeellä olevia hoitajia töissä ja ala myös itse eläköityy, kun uusia ei enää palkkakuoppa ala kiinnosta. Poliitikot eivät tajua sitä, että pian edessämme on suuri pommi mikä räjähtää käsiin. Niin ei kävisi, jos hoitajille nyt maksettaisiin palkka mitä he pyytävät. Heiltä kun aina evätään palkkansa puolesta taistelu mahdollisuudetkin.

Taisto Levo

Kiitos vielä kerran Oktoberfest Virttaa ja Spr Häme!

Pepe

Onpa kuoppa Alastarolla keskustan liikerakennusten parkkipaikalla/liittymässä.

Kaivuu kesken?