Ennakkosuosikki Bisons voittoon kauden avauksessa

0

Koripallon Miesten 1. divisioona A -kauteen yhtenä vankimmista ennakkosuosikeista lähtenyt Bisons Loimaa avasi kautensa perjantaina Järvenpäässä, kun joukkue matkusti sikäläisen Raiders Basketin vieraaksi. Vakuuttavan esityksen päätteeksi Bisons pääsi nauttimaan voitosta lopulta lukemin 67-85.

 

Bisons tuli otteluun ryminällä. Ensimmäisen jakson jälkeen taululla oli peräti lukemat 15-37. Etenkin Bisonsin hyökkäyspeli rullasi todella nätisti, eikä Raidersista ollut pysäyttämään Bisons-myllyä. Läpi ottelun hyvin pelanneet Jordan Roberts (17p/11l), sekä Louis Rucklin (14p/6l/7s) aiheuttivat hankaluuksia Raiders-puolustukselle.

 

Robertsilla oli harjoitusotteluissa ajoittain vaikeuksia, eikä mies päässyt kunnolla rytmiin. Ensimmäiseen viralliseen otteluun mies kuitenkin kunnostautui ja osoitti, minkä takia päävalmentaja Darko Mihajlovic on miehen joukkueeseen hankkinut. Rucklinilta puolestaan oli lupakin odottaa vahvaa kauden aloitusta, sillä mies osoitti jo harjoitusotteluissa olevansa juuri niin kova pelaaja, kuin odotettiinkin.

 

Bisons-penkiltä nähtiin niin ikään vahvaa tekemistä läpi ottelun. Täksi kaudeksi Loimaalle saapunut Santeri Makkonen viimeisteli 14 pistettä heittäen kolmen pisteen heitot mukiinmenevällä tarkkuudella, 3/8. Joukkueelle jäi kuitenkin myös paljon kehitettävää. Muun muassa kehno vapaaheitto-prosentti 62%, sekä peräti 22 pallonmenetystä tulee merkitä korvan taakse tulevia kamppailuja varten.

 

Bisons pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa Loimaan liikuntahallilla sunnuntaina 16.10. kello 17:00 alkaen, kun vieraaksi saapuu Helsingin NMKY. Bisonsilla ja NMKY:llä on divarikausilta yhteistä historiaa aina kiihkeitä pudotuspelisarjoja myöten, joten mielenkiintoinen ottelu on varmasti tulossa.

 

edit. 8.10. kello 10:25, korjattu Lokoko Bisons nimi ”Bisons Loimaaksi” ja korjattu ensimmäisen kotiottelun vastustaja Helsingin NMKY:ksi.