KOPIT

0

Kyllä oli hiano musiikkiteatteriesitys Haaran Kyläteatterissa. Loistavat roolisuoritukset kaikilla,ja laulut sekä tanssiesitykset. Kiitos vielä kaikille!
Lauantaina käynyt

Perkule! Sivuja kyl löytyy – Loimaan Lehresä meinaan. Mut verkot on jäänee vetämäti vissiin Yläneen vessiin… Oppikaa ny jo, et miälipitteitä tarttee saara ilmasta kans tekstiviästein. Mää kannatan kaupunkintalon purkua, on niin pahuksen rumaki – tommonen keltanen pläiskä!

Luin 15.10. Loimaan Lehdestä sadonkorjuun kiitosjuhlasta tarkan selostuksen, jota täydensivät kuvat. Olisin odottanut, että olisi vielä kerrottu, missä tilaisuus pidettiin. Lopussa mainittiin Kanta-Loimaalla. Mikä paikkakunta se on? Arvelin, että kuvasta päätellen tarkoitettiin Kanta-Loimaan kirkkoa Hirvikoskella.
Kaarina Johansson, Helsinki

Toisinajattelijoiksi kutsutaan virallisen ajatussuunnan vastaisia mielipiteitä esittäviä henkilöitä. Mutta jos vaan ajatellaan yksinomaan sanaa toisinajattelija, sen voi silloin hyvin ja myös oikeutetusti tasapuolisuusajatuksissa tarkoittaa ja ymmärtää niin, että, kaikki henkilöt jotka ovat asioista eri mieltä, ovat kummatkin käytännössä toisinajattelijoita. Toisilla toisinajattelijoista vaan on enemmän määräysvaltaa toisia toisinajattelijoita kohtaan. Mutta kukaan ei tiedä sitä, kumpi toisinajattelijoiden joukko on oikeassa.
Taisto Levo

Suomessa on lähes Euroopan kalleinta polttoainetta, vaikka raakaöljyn hinta on jopa laskenut. Miksi? Koska hallitus ei halua laskea polttoaineveroa! Suurelta osin tästä syystä myös ruuan ja kaikkien tavaroiden hinta on noussut kohtuuttoman paljon. Ruotsin sosiaalidemokraattinen hallitus tyrmäsi välittömästi järjettömän metsien ja maiden ennallistamissuunnitelman. Suomen punavihreä blokki, johon nykyään siis myös keskusta näyttää kuuluvan, ei ole tyrmännyt ko. suunnitelmia, vaan jahkailee tapansa mukaan asiassa. Ja vihreä Ohisalo vie ja Saarikko vikisee kepuineen. Ensin vietiin turvetuotanto, nyt jo ollaan metsien ja maiden kimpussa! Tämä asia koskettaa myös loimaalaisia suuresti. Kuinkahan monta EU-kumarrusta tämä hallitus vielä ehtii tehdä? Ja pelkäänpä pahoin, että seuraava hallitus koostuu kokoomuksesta, sosialisteista ja apupuolueista kuten vihreistä! Luoja meitä suomalaisia varjelkoon! Mikä ihme tätä Suomea vaivaa, kun ensin piti nöyristellä itänaapuria ja nyt ilman mitään kritiikkiä kaikkivoipaa EU:a? Edes Ruotsi ei näin tee. Taas ollaan kohta Matin kukkarolla!
Matti Ojala