KOPIT ”Jo kolmas öinen tulipalo?”

0
Kopittelija ihmettelee Kaunismäen öisiä tulipaloja. Rintamamiestyyppinen omakotitalo paloi syyskuun alussa maan tasalle maanantain vastaisena yönä Kaunismäen asuinalueella. Talo oli autioitunut jo kauan sitten.

Moni ihminen laittoi tien viereen korin täynnä omenia ja lapun ole hyvä ja ota. Kiva kun on tällaisiakin ihmisiä olemassa, että antaa ilmaiseksi omenia kun itse ei tarvii.
Kiitos

Olen sitä mieltä, että virallinen lipputanko ei ole tarkoitettu minkään järjestön lipulle. Itsenäisen Suomen lippu liehukoon eri juhlapäivinä.
Isänmaallinen ihminen

Suomen hiihtoliiton kanta Venäjän osallistumisesta kansainvälisiin hiihto kisoihin oli tiukka ei. Samaa mieltä ovat hiihtäjämmekin, onhan näin mitalit paljon helpommin saavutettavissa. Mutta katsojan silmin ei kisat enää voisi tylsemmiksi mennä. Kun Venäjä jää pois, kärki täyttyy norjalaisista. Jos taas Norja olisi pois, niin kärki täyttyisi venäläisistä, joku harva hiihtäjä voisi hiukan pakkaa sekoittaa. Kisat olisivat paljolti ansiottomien mitallissaajien kisoja. Politiikan sekoittaminen urheiluun ei ajatusmaailmani mahdu.
Taisto Levo

Tiedoksi Uoleville: Suurin syy järkyttäviin sähkön hintoihin on yhteiset eurooppalaiset sähkömarkkinat ja kaasun hinta, joka nostaa sähkön hintaa. Tämä taas johtuu tästä iki-ihanasta päästökaupasta, jossa hinnat määräytyvät kalleimman energialähteen mukaan. ”Kiitos” kuuluu siis paljolti vihreän vallankumouksen joukkopsykoosiin kuuluville poliitikoille. Kansa kärsii, sähköyhtiöt hyötyvät kohtuuttomasti, kun markkinatalous ei toimi normaalien sääntöjen mukaan. Kun poliitikot sekaantuvat liikaa markkinatalouteen.
Matti Ojala

Hyvinvointilautakunnan jäsenille pitäisi asettaa minimikoulutusvaatimukset. Nyt he ilmoittavat, etteivät he ymmärrä virallisia pankkitiliotteita, eivätkä siksi voi käsitellä valitusta. Avustavan henkilökunnan jatkuva vaihtuvuus on huono asia ja laskee tasoa.
Antti Nokso-Koivisto

Miksi Kanta-Loimaan kirkossa järjestetään konsertteja, kun siellä ääni paikoin puuroutuu niin pahoin, ettei saa mitään selvää.
Missä vika?

Todistin maanantaiyönä tulipaloa Kaunismäessä – naapurin auto paloi käyttökelvottomaksi. Tämä oli jo kolmas öinen tulipalo Kaunismäessä kuukauden aikana. Onkohan tässä jotain järjestelmällistä?
Lakkakujalainen