KOPIT ”Juhlatoimikunta kiittää”

0
Kappalainen Ari Pääkkönen siunasi messuryhmän uudet ristit alttarin äärellä Alastaron kirkossa. KUVA: Marjukka Frisk

Suuret kiitokset Alastaron kappeliseurakunnan messuryhmän laulajille ja soittajille, keittiöapulaisille, muille avustajille, ristien valmistuksen toteuttajille sekä mahtavalle yleisölle. Tästä on ilo jatkaa lauluin ja sävelin yhdessä eteenpäin.

Juhlatoimikunta

Suomea uhkaavat monet ulkopuolelta tulevat kriisit. Itäinen naapuri järjestää jatkuvasti uusia yllätyksiä EU:lle ja länsimaille. Pulaa tulee olemaan mahdollisesti sähköstä ja kaasusta. Merenpohjassa kulkevia putkistoja on räjäytetty. Venäjä sanoo olevansa sodassa länsimaiden kanssa Ukrainan sodan takia. Suomella on lisäksi omat jatkuvat haasteensa kuten hoitajien työtaistelu ja korona. Tuleva talvi voi olla ankara ja kylmä.

Uolevi

Kiitos Haaran kyläteatterille Musiikkinäytelmästä Puutarhurin valssi! Orkesteri tulkitsee Viljo Marttilan säveltämiä kappaleita loistavasti ja näyttelijät loihtii mukaansa tempaavasti katsojat aitoon vanhanajan tunnelmaan. Ohjaus ja muu järjestely erinomaista! Suosittelemme muillekkin teatterin ystäville!

R. Huhtanen

Pitäisi olla hyvä asia, jos koululainen osaa oppiainetta koulukurssia enemmän. Muiden alojen virkamiesten ei pitäisi sellaista kadehtia.

Antti Nokso-Koivisto