KOPIT ”Miksi ei vastata puhelimeen?”

0

Sinä, joka kirjoitit fibromyalgiasta, voin kertoa, että Reumayhdistys aikoo järjestää sitä koskevan tilaisuuden ensi vuoden puolella. Fibroa myös sairastava Reumayhdistyksen puheenjohtaja

Marja Leikasto

Keskiviikon 19.10. Forssan Lehdessä oli artikkeli Humppilan Kulmakunnat, jossa Seija Kylä-Markula (os. Penttilä) yhdistyksen uusi puheenjohtaja on taide- ja matkailuhankkeen puuhaajana. Minä olen myös Seija Kylä-Markula (os. Lento) täältä Loimaalta, kirjoitan nimeäni myös yhteen Kylämarkula. Forssan Lehden jutun jälkeen olen saanut ansaitsematonta huomiota Humppila-hankkeen johdosta. Me molemmat Seijat olemme humppilalaisia syntyjämme ja Kylä-Markula sukunimi on tullut meille Kylä-Markulan veljeksiltä avioliiton kautta. Kaikki kiitokset Humppila-hankkeesta lapsuuden muistojen Penttilän Seijalle Lennon Seijalta.

Loimaan Seija Kylämarkula

Niin kyl vuokralainen itse maksaa veden ja sähkön. Tai sit vuokra on sen verran korkeampi, et siihen sisältyy vesi. Ja joo, ei siitä vuokrasta varmaan paljon jää vuokranantajalle. Mut monet ei laita vuokra-asuntoa mitenkään. Ja joka vuosi saa verotuksessa vähentää korjauskuluja. Vuokralaisen ei kannata asuntoa laittaa vaikka saisikin luvan. Ei sitä rahaa saa koskaan takasin. Eikä avaimia teettää ne on aika kalliita. Mutta ei asuntoa ihan retuperällekkään kannata päästää, kun sen myy niin siitä ei saa paljon mitään.

Tiistaina 18.10. 2022 kolumni itsereflektiosta. Itsereflektio. Kuulostaa hienolta kun se on sivistyssanana. Kyseessä taitaa kuitenkin olla Leninin ja Maon oppien kannattajien alkuaikoina harrastama itsekritiikki, jossa pienet ryhmät kokoontuivat kritisoimaan itseään ja kertomaan, miten eivät ole olleet tarpeeksi ahkeria aatteen edistämisessä ja kertomaan sitten miten aikovat parantaa tapansa ja muuttaa käytöstään siten, että aatteen eteenpäin meno edistyisi. Ja kaikilla tietysti piti olla kritiikkiä itseä kohtaan, muuten oli kapitalistinen luokkavihollinen, joka piti kitkeä juurineen pois. Mutta miksi nykyaikana?

Tellu

Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus Kanta-Loimaan kirkossa kiitosjuhlan kera seurakuntatalolla. Kirkkokuorokin kiitoksen saa, kuten Maa-ja kotitalousnaiset.

Luojalle kiitos kaikista lahjoistaan

Miksi loimaalainen jäteyritys ei vastaa puhelimeen. Ei sinne varmaan kukaan ilman asiaa soita.

Asiakas