KOPIT No nyt on valoa Kutojankadun risteyksessä!

0
Valtatie 9:llä sijaitseva Kutojankadun tasoliittymä koettiin vaaralliseksi pimeyden ja valtatiellä vallitsevien kovien nopeuksien vuoksi. Nyt tilanne on valojen osalta korjattu. Kuva: LL-Arkisto, Pasi Salo

Kenen ikinä idea olikaan, että Kutojankadulle laitetaan valot, niin kiitos! Ihanaa nähdä risteys pimeällä jo kaukaa, kun Ysitietä Tampereen suunnasta tulee.

Hulmilainen

Saimme nauttia yhdessäolosta koronan jälkeen työväentalolla pidetyssä eläkeläisten juhlassa, jossa oli hyvä ohjelma ja seura. Kiitos järjestäjille!

Mukana ollut

Kanteenmaassa riittää tilaa sikalarotille, asuntola on autonrenkaissa. Supi ja kettu mukaan – tilaa on.

Myös ongelma

Nyt Loimaan kaupunki kirjoittaa, että on tehty suuria säästöjä, kun kyläkouluja lopetettiin. Puhutaanko nyt niistä käytännön todellisista säästöistä? Minun näkökulmani mukaan monet nuoret lapset ja lapsiperheet eivät voi hyvin tällä hetkellä. On ollut koronaa ja tämä sotajuttu ynnä muuta, eivätkä nuoret oikein tiedä, mihin ammattiin hakeutua, missä olisi töitä ja niin edelleen. Tämä on vaatinut kotona vanhemmilta todella paljon tänä päivänä. Vaalit pidetään ensi keväänä – nuoret, pitäkää puolenne! Teillä on tulevaisuus edessä, ja te hoidatte meidät vanhat äijät aikanaan.

Äijä