KOPIT Sateenkaariliputus?

0
LL Arkisto/TS/Riitta Salmi

Liehukoon Pride-liput ylväästi Loimaalla jatkossa. Emme voi olla mikään nolo takapajula enää.

Kannatan

Haloo Loimaa. Täällä lampaat ovat karkutiellä ja mikä pahinta, paimenkin on hukassa. Eräät valtuutetut juoksevat kaikenlaisten tuulien perässä. Miettikää loputonta liputustarvetta: koulukiusatut, laihat, narsismin uhrit, nälkäiset, sokeat, kuurot, vähävaraiset, vanhukset, pakolaiset jne. Nyt jarrua päättäjät. Turuuski ihmettelevä, ku maaseutukaupunkiki jo eksys. No ei tartte Loimaalle muuttajia täällä kattella!

Näin sanoo loimaalainen

Suomen sähköongelmat eivät johtune niinkään Ukrainan sodasta kuin kotimaisista ongelmista. Sähkön käyttö on lisääntynyt runsaasti mihin ei ole osattu varautua. On mm. tullut sähköautoja, -pyöriä ja -lautoja. Sähköä voidaan tuottaa tuulivoimaloissa ja aurinkopaneeleilla. Ongelmana on riittävien sähkölinjojen puute. Uusien voimaloiden stopparina on kun nykyiset voimalinjat ovat jo maksimi käytössä. Tulisi kehittää paitsi lisää sähkölinjakapasiteettia myös isoja sähkön varastoijia. Tuulivoimalat tuottavat runsaasti sähköä tuulisella säällä, tuulettomalla eivät juuri ollenkaan.

Uolevi

Tieliikennelain mukaan kevyen liikenteen väylällä, jollainen on esimerkiksi yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä, jalankulkijat kulkevat reunassa. Lain mukaan jalankulkija saa tällaisella yhdistetyllä väylällä valita, kulkeeko hän oikeaa vai vasenta reunaa. Pyöräilijä ajaa oikeaa reunaa ja ohittaa jalankulkijan keskikaistaa käyttäen noudattaen huolellisuutta ja varovaisuutta.

Antti

Jos ilmoittaa lehdessä ostavansa romua odotan ilmoittajan vastaavan tai soittavan takaisin. Edes vahingossa.

Rekkakuorma

Minkä vuoksi sinun tarvitsee häiritä nukkuvia ihmisiä koska urheilet vapaa-aikanasi?

Kerrostalossa

Kiitokset Haaran Kyläteatterin jokaiselle jäsenelle. Loihditte Viljo Marttilan elämästä viihdyttävän ja koskettavan esityksen. Marttilan elämänfilosofiasta on jokaiselle ammennettavaa omaan elämäänsä.
Seuraavaa odotellessa