Poliisi jatkaa Kaunismäen tulipalojen tutkintaa

0
Pelastuslaitoksen teki jälkisammutustöitä Kaunismäen autiotalopalon jälkeen. Kuva: LL arkisto/Pasi Salo

Poliisi jatkaa Kaunismäen alueella tänä syksynä sattuneiden tulipalojen tutkimista ja selvittelee myös niiden mahdollisia yhteyksiä toisiinsa. Rikoskomisario Valtteri Kempin mukaan poliisilla ei toistaiseksi ole tarkkaa tietoa kyseisten palojen syistä.
Kirkkokalliontiellä sijaitsevan kebab-pizzerian seinustalla sijainneet rullakot ja roskikset syttyivät tuleen noin kuukausi sitten, ja tuli levisi myös yrityksen sisätiloihin (LL 20.9.). Poliisi tutkii tulipaloa tahallisena rikoksena ja ottaa vastaan vihjeitä asiasta jotain tietäviltä.
Kirkkokalliontiellä oli hiljattain toinenkin tulipalo, joka tuhosi tyhjillään olleen puutalon (LL 13.9.).
Erään kopittelijan mukaan Kaunismäessä paloi henkilöauto tämän viikon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (LL 13.10.). Rikoskomisario Kempin mukaan autopalo on poliisin tiedossa ja sen syttymissyytä selvitellään.