Hurrikaanille kolmas voitto putkeen

0

KyKy-Betset – Hurrikaani- Loimaa 1-3 (18-25,25-20,21-25,15-25)

 

Hurrikaani- Loimaa matkasi lauantain iloksi sarjanousija KyKy- Betsetin vieraaksi Kyyjärvelle. Turhaa reissua joukkue ei yli 300 kilometrin menomatkan jälkeen joutunut tekemään, sillä vierasvoitto ja kolme pistettä oli tuliaisena. – Eka erä pelattiin hyvin. Toisessa ja kolmannessa erässä tehtiin peli itsellemme vaikeaksi, Jussi Heino jutteli. Heinoa harmitti muun muassa torjuntapelaaminen, joka ei alussa tuottanut tulosta. Torjuntapelaaminen aukesi vasta kolmannessa erästä alkaen. Kahdessa ensimmäisessä erässä Hurrikaani nappasi vain kaksi torjuntapistettä, kolmannessa ja neljännessä erässä kymmenen. – Kotijoukkue pelasi juuri niin, kuten olimme valmistautuneet. Emme vain saaneet torjuntapeliä kulkemaan alussa. Kotisali on KyKylle iso etu ja he tulevat siellä kiusaamaan monia joukkueita, Heino ennusti.

Pitkän erätauon jälkeen torjuntapelin lisäksi Kristers Dardzans alkoi pommittamaan syöttöruudussa kotijoukkueen vastaanottoa palasiksi. Latvialaiselle merkittiin lopulta peräti kuusi ässää. Näistä kaksi tuli kolmannen erän lopussa, kun isännät johtivat 21-20. Viimeiset viisi pistettä loimaalaiset tekivät Dardzansin ollessa syöttämässä. Kahden ässän lisäksi mies hyökkäsi kaksi pistettä. Kaikkiaan latvialaiselle merkittiin jälleen kerran mahtava pistemäärä 27 pistettä.

-Kolmannessa erässä oli katastrofin ainekset, mutta neljännessä erässä oma syöttö alkoi tuottaa tulosta, Mikko Suomalainen kertasi. Suomalainen itse saalisti kaksi torjuntapistettä ja kaikkiaan kuusi pistettä, mutta ei antanut täyttä synninpäästöä itselleenkään. – Ihan ok peli, torjuntoja olisi voinut tulla enemmän. Voitto oli joukkueelle kolmas putkeen, ja joukkue jatkaa nousuaan kohti sarjan kärkeä. – Varmaan ollaan otettu ihan maksimimäärä pisteitä, ehkä PerPolta olisi voinut pisteen saada enemmän. – Kyllä me aika maksimilla ollaan pelattu, Suomalainen kiitteli joukkuettaan.

Keskipelaajan kanssa samoilla linjoilla oli myös Heino. – Pisteisiin nähden ollaan jopa viime kautta hieman edellä, pelillisesti tekemistä on vielä aika tavalla. – Uskon myös, että pelimme kehittyy edelleen.

Hurrikaani pääsee nyt rauhassa kehittämään omaa peliään, seuraavan kerran joukkue nähdään parketilla keskiviikkona 23. päivä, kun Loimaalle saapuu Vantaa Ducks. Loukkaantuneen Aleksi Muukkosen tilannetta seurataan päivittäin, mutta pelikuntoon pääseminen vaatii vielä viikkojen kuntoutusjakson.

 

Valtteri Arra