Kaksi kuoli kolarissa Loimaalla – menehtyneet olivat nuoria aikuisia

0
Kolaripaikalla Hannunkadulla vieraili satoja ihmisiä, Peltoisten alueen asukkaat kertoivat. Onnettomuuspaikalle syntyi pieni kynttilämeri, joka paloi kahden menehtyneen nuoren muistoksi. KUVA: Pasi Salo

Loimaa/Peltoinen

Lounais-Suomen poliisi tutkii Loimaalla tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa menehtyi kaksi nuorta aikuista. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä kuolemantuottamuksena sekä kuolemansyyntutkintana.

Kuolemiin johtanut onnettomuus tapahtui lauantaina myöhään illalla hieman ennen kello yhtätoista Hannunkadun ja Varastokujan risteyksessä Loimaalla. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että henkilöauto törmäsi varastorakennuksen seinään ja syttyi palamaan. Autossa oli kaksi nuorta aikuista, jotka molemmat menehtyivät onnettomuudessa.

Paikalle osunut sivullinen yritti auttaa ja sammuttaa tulipaloa omalla käsisammuttimellaan. Auto oli kuitenkin pahasti vaurioitunut, eikä tuli ollut hallittavissa.

– Paikalle tullut pelastuslaitos sammutti tulipalon, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä onnettomuuden uhrien osalta. Paikalle saapui myös runsaasti nuorisoa ja paikalle järjestettiin kriisiapua, rikoskomisario Tommi Kosunen kertoo.

Poliisi suoritti tapahtumapaikalla paikkatutkintaa ja teknistä tutkintaa yön aikana. Asiasta on myös ilmoitettu onnettomuustutkintakeskukselle.

Poliisi epäilee, että törmäystä on edeltänyt suuri tilannenopeus. Poliisi suorittaa asiassa esitutkinnan sekä kuolemansyyntutkinnan.

Uutista päivitetty kauttaaltaan su 27.11. klo 11.36 Lounais-Suomen poliisin tarkentamien tietojen mukaan. Myös otsikkoon lisätty tieto siitä, että menehtyneet olivat nuoria aikuisia.