KOPIT ”Invalidit pois jaloista?”

0
LL Arkisto/TS

Vierassanat-sivistyssanat katsotaan monissa maissa vahingolliseksi omalle kielelle ja näin on valitettavasti tapahtumassa Suomessakin. Eikö kieleemme sovi paremmin alkuperäinen sana, töihin otto kuin vierassana rekrytointi? Ja miksi käyttää vierassanaa polarisoituminen kun voisi käyttää alkuperäissanaa kahtiajakoa? Kielestämme on katoamassa sana puhe, sen kun on täyttämässä täysin typerä narratiivi sana jne. On kielemme nöyryyttämistä käyttää tarpeettomia Suomen kieleen änkeäviä vieras sanoja.

Taisto Levo

Totta! samat aina ehdolla niin kuin kopissa kirjoitettiin, mutta muutama uusikin.

Invalidit pois jaloista, näinkö on?

Mennään kun keritään ja pystytään

Kiitos Jankko lentopallo, Hurrikaani-Loimaa sekä Hyvän Tahdon Otteluun osallistuneet yritykset saamastamme monipuolisesta liikuntavälinepaketista. Käyttöön tulee!

Päiväkoti Mellin lapset ja henkilökunta