KOPIT ”Kalliiksi tulee korjaaminen”

0
Loimaan pesäpallokenttää remontoitiin 2019. Kuvituskuva LL Arkisto

Katselin sunnuntai-iltapäivällä kun Käsityöläiskadulta Aleksis Kiven kadulle saakka ajoi traktorimönkijällä poika hurjaa vauhtia, ajoneuvo meni koko ajan vasemmalle ja oikealle sit en enää nähnyt mitä tapahtui kun pääsi Aleksis Kiven kadulle asti. Entäs jos ois tullut autolla joku keskustaan päin kun pojan mönkijä oli vasemmalla. Ajakaa nyt nuoret maltillisemmin. Onko vanhemmat kauan ihan viisaita kun ostavat tollasia ajopelejä lapsilleen.

Miksi lähteä kauempaa hauskaa hakemaan, kun sitä löytyy Loimaan teatterista – hulvatonta menoa ammattimaisella otteella.

Mukana nauraneet

Lauantaiaamuna kaupungin urheilukeskuksessa tuoreita renkaanjälkiä tekonurmikentällä, katsomon edessä hiekkapolulla ja hiekkakentillä. Mahdollisesti yöllä ajeltu mopoautoilla tai muilla moottoriajoneuvoilla. Kalliiksi tulee tekonurmen korjaaminen.

Loimaalainen veronmaksaja