KOPIT Valot pois?

0
Kuvituskuva. LL Arkisto/TS/Ari-Matti Ruuska

Alettaisiinko nyt säästämään sähköä, ei kai kukaan yöllä tarvitse kaupungissa katuvaloja, mainosvalot luulisi riittävän. Loimaa voisi olla ensimmäinen säästämisessä. Jos ajatellaan kaikkia kaupunkeja, ja toimittaisi samalla säästö tavalla, niin se olisi iso energian säästö, lopetettaisiin tuhlaaminen jo vihdoinkin.

Uusi loimaalainen

Miksi kaupoissa laitetaan kassalla postikortit milloin minnekin? Ostin 2 Minna Immosen korttia, laskussa ne näkyivät mutta kauppaan olivat jääneet. Ei siinä aina huomaa kun siirtyy maksamaan ja siitä pakkaamaan, onko jossain muualla vielä ostoksia!

Vähän harmitti!

Todella hyvät seurakuntavaaliehdokkaat torstai-illan vaalipaneelissa Kanta-Loimaan srk-talolla. Kannattaa käydä äänestämässä!

Kuuntelemassa olleet

Miksi Loimaan seurakunta ei ilmoita kaikesta omasta toiminnastaan nettisivuillaan tai edes Kirkollisia ilmoituksia -palstalla Loimaan Lehdessä? Viime viikon srk-vaalipaneeli meni täysin ohi, koska tapahtumasta ei ollut mitään tietoa srk:n nettisivuilla tai kirkollisissa ilmoituksissa. Asiasta oli kerrottu ehdokasluettelon yhteydessä olleessa erillisessä ilmoituksessa kerran. Miten tiedottaminen voi olla niin vaikeaa, teillä on kuitenkin jo valmiit kanavat olemassa? Ei taida olla ammattilaiset asialla?

Tiedonhaluinen

Puolueet valmistautuvat pikkuhiljaa jo eduskuntavaaleihin. Sen huomaa kasvavista lupauksista ja jopa hallituspuolueiden näennäisestä riitelystä. Sanon näennäisestä, koska esim. ns. ennallistamis-asiassa kepu ja ministeri Kurvinen esittävät tiukkaa vastustusta ko. esitykseen. Tosiasiassa hallitus tahallaan viivytteli asian kanssa, jolloin Ruotsin kaltainen selkeä ei esitykselle ei muka ole enää mahdollinen. Tulette näkemään, että jälleen kepu hyväksyy tämänkin asian ja muka neuvottelee mahdollisimman hyvän sopimuksen! Sama taktiikka on myös pääministerillä. Tulee mieleen EU:n elpymispaketti. Ja suomalainen veronmaksaja maksaa viulut. Ehdotankin, ettei kannata kuunnella lupauksia lainkaan. Kannattaa miettiä, onko hallitus onnistunut työssään. Oletteko tyytyväisiä nykytilanteeseen? Velkaa hallitus on tehnyt yli 30 miljardia, josta koronan ja sodan osuus vvm:n mukaan vain 11 miljardia. Elpymispaketti, menot 4 miljardia, tv-uutisten mukaan taloudet Euroopassa olisivat elpyneet ilman tulipakettiakin. Sitten vielä maatalouden alasajo, maaseudulla omakotitaloissa asuvien ahdinko sekä polttoaineiden järjetön hinnannousu. Paljolti järjettömän ilmastopolitiikan takia. Raukkamaista on hallituksesta väittää, että kaikki johtuu koronasta tai sodasta. Ei johdu kaikki, vain osa. Siispä miettikää, mitä on tapahtunut. Aikaa on ollut 3,5 v panna asioita kuntoon.

Matti Ojala