Oripään kotihoito Varsinais-Suomen parhaimmistoa asiakaskyselyssä

0

ORIPÄÄN kunnan järjestämä vanhusten kotihoito on Varsinais-Suomessa kolmen parhaan joukossa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n laajassa asiakastyytyväisyysvertailussa. Oripäässä kyselyyn vastasi 37 kotihoidon asiakasta.

Esperi Hoivakoti Niittykukka Koskelta Tl on puolestaan ympärivuorokautisen palveluasumisen parhaassa kolmikossa Varsinais-Suomessa ja sijoittuu myös valtakunnallisesti kymmenen parhaan joukkoon.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on koonnut tänä vuonna asiakasarvioita vanhuspalvelujen hoivayksiköistä ympäri Suomen. Kysely, johon tulokset perustuvat, on osa kansallista vanhuspalvelujen asiakastyytyväisyyden seurantaa.

Kysely toteutettiin vuoden alkupuoliskolla ja siihen osallistui yli 2 800 julkista ja yksityistä vanhuspalvelun yksikköä ympäri Suomen. Vastaajia oli lähes 42 000.