Rattijuoppo yritti purra poliisia

0
LL Arkistokuva.

LOIMAA Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty nainen riehui kiinniottonsa jälkeen ja yritti lyödä poliisia lauantaina Loimaalla ja vielä myöhemmin purra poliisia Turussa.
Poliisin suorittaessa liikennevalvontaa Loimaalla lauantaina partio päätti pysäyttää tarkastusta varten edellä ajaneen henkilöauton Mellilässä kahdeksan jälkeen illalla.

Kuljettaja oli paikkakuntalainen 1980-luvulla syntynyt nainen, joka puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Nainen kuljetettiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Poliisiasemalla nainen ilmoitti, ettei puhalla tarkkuusalkometriin. Naiselta otettiin tämän jälkeen verikoe veren alkoholipitoisuuden selvittämistä varten.

Poliisi aloitti kuulustelun, mutta nainen oli päättänyt poistua paikalta. Poistumisaikeita estettäessä nainen alkoi huitoa ja töniä. Hän yritti lyödä tilanteessa poliisia.
Nainen kuljetettiin kiinniotettuna Turun poliisiasemalle, missä hän yritti vielä purra poliisia. Nainen määrättiin ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen.