Hurrikaani ei saa putkea poikki

0

 

Hurrikaani- Loimaa – Akaa- Volley 1-3 (17-25,25-27,25-20,17-25)

Perjantai- illan paikallisvääntö Hurrikaanin ja Akaa- Volleyn välillä päättyi lopulta vierasjoukkueen 3-1 voittoon, mutta tappiota enemmän harmaita hiuksia aiheutti kotijoukkueen Kristers Dardzansin loukkaantuminen kolmannessa erässä. Latvialaisen ja Akaan hakkuri Ali Fazlin jalat osuivat alas tullessa yhteen sillä seurauksella, että Dardzansin nilkka vääntyi pahan näköisesti.

Kolmen ottelun tappioputki ei ollut kotijoukkueelle paras mahdollinen startti otteluun. Ja tuska kentällä kasvoi, kun rutinoitunut akaalaisjoukkue otti avauserän voiton. – Tappio tuli, itellä oli hienot fiilikset päästä jälleen kentälle, Aleksi Muukkonen kommentoi. Muukkonen oli nilkkavamman takia sivussa peleistä pari kuukautta, ja pääsi perjantaina ensimmäisen erän puolessa välissä kentälle, ja esiintyi erittäin vahvasti. – Oli tuskaista seurata vierestä, kun muut pelasivat, ja itse joutui seuraamaan sivusta, yleispelaaja kertasi pitkää kuntoutusjaksoaan. Kaikkiaan Muukkonen saalisti 15 pistettä ja kaksi ässää.

Vaikka Dardzans olisi kentällä pysynyt koko ottelun, se ei ottelun lopputulosta olisi muuttanut millään tavalla. Niin vahvasti Olli Kunnarin joukkue esiintyi. Anton Välimaa luotti kriittisissä vaiheissa hakkuriinsa, joka mellasti mielin määrin kooten 23 pistettä. – Meiltä tänään tasapainoinen esitys. Pelasimme vahvan hyökkäyspelin, Akaa- Volleyn passari Anton Välimaa myönsi. Sen lisäksi yhdysvaltalaisyleispelaaja Greg Petty (14pist.) ja Mohammadreza Beik (13pist.) säestivät Fazlia tehokkaasti.

Perjantai- illan tappio oli nuorelle Hurrikaanijoukkueelle neljäs putkeen. Hyvästä yrityksestä huolimatta, tappiot nimivahvoille Valepalle ja Akaalle oli odotettavissa. Ensimmäisen kerran perjantaina joukkueen ilmeestä näkyi paikoitellen pitkä tappioputki. Muutaman epäonnistuneen tilanteen jälkeen koko joukkueen pelaaminen muuttui väkinäiseksi, eikä joukkueen sisältä löytynyt johtavaa pelaajaa. Vaikka Muukkonen osoitti olevansa täydessä pelikunnossa, Dardzansin loukkaantuminen loi uusia synkkiä pilviä Hurrikaanileiriin. Heti ottelun jälkeen ei ollut tiedossa loukkaantumisen vakavuus, mutta on toivottavaa, että liigan ykköshakkuri olisi pian takaisin pelikunnossa. Seuraava ottelu saattaa tulla vielä liian äkkiä, kun Kyyjärven KyKy- Betset saapuu ensi keskiviikkona Loimaalle. Kyyjärven joukkueen mielenkiintoisin pelaaja on loimaalaisille ja Hurrikaani- faneille tuttu Aivars Petrusevics, joka pelasi aikoinaan 2011-2015 neljän kauden aikana Hurrikaanipaidassa. Keskiviikon jälkeen joukkue pääsee joululomalle, joka tulee Hurrikaanille aivan oikeaan aikaan.

 

Valtteri Arra