Hurrikaanin valmennuskaksikolle lähtöpassit kesken kauden

0
Alun perin Jussi Heino hyppäsi Hurrikaanin peräsimeen vetämään kolmen vuoden projektia, jonka kulmakivenä oli muun muassa kasvattaa sekä kehittää nuoria pelaajia.

Hurrikaani Loimaa on vapauttanut valmennuskaksikko Jussi Heinon ja Inoslav Krnicin joukkueen valmennusvastuusta keskiviikon pelin jälkeen.

Syyt valmennussuhteen purkamiselle kesken kauden eivät olleet pelilliset asiat. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa viidentenä, ja avainpelaajien loukkaantumiset huomioon ottaen se on ollut jopa positiivinen yllätys.

Heino aloitti Hurrikaanin päävalmentajana kaudella 2018–2019, ja viimeiseksi otteluksi hänelle jäi keskiviikkoinen kotipeli KyKy-Betsetiä vastaan. Heinon päävalmentajakaudella loimaalaiset voittivat yhden SM-pronssin ja kerran runkosarjan.

Heinon kanssa Hurrikaani profiloitui nuorten pelaajien kehittäjänä, mistä kirkkaimpana esimerkkinä voidaan pitää Luka Marttilan siirtymistä ennen tämän kauden alkua Italian kivikovaan A1-liigaan.

Tällä hetkellä seurajohto ei tiedota asiasta enempää, mutta uuden päävalmentajan hakuprosessi on laitettu käyntiin. Joukkue on nyt joululomalla ja palaa harjoituksiin 28. päivä.